איזה טוב ה´

אלוקים תודה תודה שזכיתי להכיר אותו ולהתרגש ממנו לשמוע את הקול היפה שלו ולהתמוסס בתוכי באמת שאני מודה לך על זה. אבל למה? למה הייתי צריכה להכיר אותו אם אנחנו כבר לא ביחד? מה אני צריכהאת הקשר אם לא יהיה ביננו כלום? סתם הרסתי לעצמי את הלב.

אם זה לא זה רק תעזור לי לשכוח ממנו בבקשה ותמחק לי את השירים שלו מהמחשב שלי שיימחקו ככה פתאום.

כולם! הם הורסים לי את הלב ואני לא מסוגלת למחוק אותם למה בכלל אנחנו צריכים לעבור אהבות נכזבות? בשביל איזה מטרה? מה אנחנו לומדים מזה? שיש סבל בעולם? למה הרגש והשכל לא יודעים לעבוד במקביל?? מצטערת שאני משגעת לך את השכל אבל באמת שאני לא מבינה כואב לי שהוא לא יהיה שלי אז אני מוציאה את זה עליך אולי זה המקום גם לבקש משהו קטנטן שייתחרט. זה הכל.

תודה בכל אופן על הכל על משפחה מדהימה וכייפית, על חיים מלאים, על חוכמה על שמחה ,על יופי, על חיוך אמיתי וטוב על תובנות מרגשות תודה תודה תודה איזה טוב ה´!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *