אני שוב כאן. אני שוב כותבת לך. אבל הפעם , יש ל´אני שוב כאן ´ משמעות . אני ילדה מאוד אינטילגנטית, למרות שאף אחד לא יודע עד כמה. אני לא מתכוונת שאני חכמה יותר מהשאר באנגלית, מתמטיקה, הסטוריה וכל השאר.. להפך, בלימודים אני לא טובה.. והמקצוע היחיד שאני טובה בו ובאמת משקיע בו הוא מתמטיקה.
אבל, אני לא מדברת על הלימודים. היום למדתי להעריך את עצמי ואת מה שיש לי. ולא כל הילדים אינטלגנטים מספיק בשביל להעריך את עצמם גם. מה הייתי עושה אם הייתי עיוורת?
מה הייתי עושה אם הייתי נכה?
מה הייתי עושה אם הייתי חולה בסרטן?
לא הייתי מבקשת בקשות קטנות כמו ´ הלוואי שאני יהיה יותר יפה´ , החלום הכי גדול שלי הוא היה לראות/ללכת/להחלים וכדומה …
היום הבנתי כמה מזל יש לי.
יש לי מזל שאני לא ענייה, שיש להורים שלי כסף. יש לי מזל שאני לא נכה, שאני יכולה ללכת. יש לי מזל שאני לא אוטיסטית, ויש לי הרבה חברות. יש לי מזל שאני לא חולה בסרטן, אני עדיין חיה. ובגלל זה ל אני שוב כאן יש הרבה משמעות. לאחרים,זה מובן מאליו. אבל יש כאלה שזה לא מובן מאליו להיות שוב כאן … יש כאלה שברגעים אלה נלחמים על חייהם.
שהחלום הכי גדול שלהם זה לכתוב אני שוב כאן אני עדיין חי´ .. קודם כל, אלוהים שלי, אני מאחלת להם המון המון בהצלחה ואני מקווה , שאפילו שהם לא יודעים מי אני ולא מכירים אותי, ואני לא אותם, אני מקווה שהם יחלימו . אפילו שהם לא ידעו שהם חיים בזכותי, אני רוצה להאמין שאם התפילה שלי עכשיו הם יחלימו, כולם..
כי לאף אחד לא מגיע למות, וכל אחד הוא מיוחד , כל אחד הוא כל העולם בשביל מישהו. אלוהים שלי , אני רוצה להגיד לך תודה.. תמיד עזרת לי בהכל!! הגשמת לי את כל המשאלות שהיו לי.
תמיד היית פה, גם כשהרגשתי שאני לבד, גם כשכאב לי, גם כשהרגשתי שהאור שבקצה המנהרה התחיל להחשיך. ואפילו כשלא עזרת לי להרגיש שמחה יותר, תמיד לדבר איתך עודד אותי, הייתה בי תמיד תקווה והיה לי תמיד הכוח להמשיך.
אני זוכרת שהייתי קטנה, אמרתי לנוי שאני מדברת איתך, שאני מרגישה שאני מדברת איתך. היא צחקה ואמרה שזה שטויות. מאז לא אמרתי את זה לאף אחד. היא בטח לא זוכרת את זה כבר… אבל אני עדיין יודעת שזה נכון, אני תמיד אדע שזה נכון.. דבר שני שלמדתי היום, זה לראות דרך ה- 3>.
נשמע מוזר בטח..לראות דרך הלב…אבל , זה מה שזה.. אין לי מה להוסיף יותר. אבל לא רק אחרים למדתי לראות דרך הלב, אלא גם את עצמי.
ומי יכול לראות את עצמי דרך הלב יותר טוב ממני? אני יודעת שעשיתי לא מעט דברים רעים, שזילזלתי בבנים שאהבו אותי, שאני מתעצבנת מהר, ששיקרתי, שריכלתי אפילו על מישהי שהיא לא חברה שלי.
אני מצטערת על ששפטתי אחרים על פי המראה. כי המראה האמיתי הוא בלב. אבל יותר מאשר פגעתי, עשיתי מעשים טובים. בכלל לא אכפת לי אם אני שמנה או מכוערת חיצונית. העיקר שאני יהיה יפה מבפנים.
אני לא מבטיחה עכשיו שבחיים אני לא יקלל, יהפוך להיות צדיקה. אבל אני כן מבטיחה, שאני אשתדל לפגוע כמה שפחות. היום, בורא עולם, אין לי בקשות מיוחדות, אין לי משאלות, אני לא צריכה כלום.
רק דבר אחד, קטן בשבילך, עם הרבה מאוד משמעות בשבילי !! קודם כל, אני יודעת שלכל דבר יש סיבה ומה שצריך לקרות קורה וזה , אבל אני מבקשת ממך .. שהחברות שלי יהיו מאושרות ושהמשפחה שלי תהייה מאושרת…
כי זה הדבר שבאמת גורם לי הכי הרבה אושר. מה יותר יפה, אלוהים שלי, מלשמוע שדנדן שמחה ? הלוואי, שעמרי יפסיק לשחק בחן, שטניה באמת תאהב את און והוא אותה, שנוי תרזה כי זה מה שהיא הכי רוצה ,שנסטיה תעריך את עצמה ותפסיק עם השטויות שלה שאף אחד לא אוהב אותה,שמעיין תמשיך לשמור על האופטימיות שלה ושכל שאר החברות שלי יהיו מאושרות.
כי הדבר הכי כואב בשבילי זה הכאב שלהם ׀׀: ועוד משהו רציתי להגיד לך, אולי בנות אחרות לא יחשבו כמוני ולא יבינו אותי בכלל, אבל אני שמחה שג´וני וגבי לא אוהבים אותי יותר. באמת.ככה אני לא יפגע בהם יותר. אחת הילדות שאני -בתור ביטוי- מעריצה P= זאת מעיין.
היא אף פעם לא עצובה, אף פעם לא נפגעת מבנים, לא אכפת לה מה חושבים עליה, לא אכפת לה אם יגידו עליה משהו רע מאחורי הגב, היא לא אומרת על אף אחד דברים רעים, יש לה הרבה סבלנות למרות שיש לה 2 אחים קטנים ולא אחד, היא מתייחסת יפה למשפחה שלה,היא מתייחסת לכולם גם באופן שווה, אפילו לאלה שלא שמים עליהם, אף פעם לא מתייחסת פחות למישהו,תמיד מגינה על כולם , אף פעם לא אכפת לה אם אוהבים אותה או לא, היא תמיד אופטימית , אף פעם לא נשברת ולא עצובה, ועם כל היופי הפנימי שלה היא עדיין ילדה כזאת-מלאת חיים [: !!! ובקיצור, אני אמשיך לראות ילדים מהלב ולהודות לך על כל שנייה נוספת שאני כאן.
אני אוהבת אותך .
כתבו מכתב לאלוהים
אתר סליחה מזמין אתכם לשלוח פקס לכותל המערבי
צוות אתר סליחה מדפיס את המכתב ומניח אותו בין אבני הכותל.