אלוקים היקר תעזור לי לא להיכנס למצבים מטומטמים

קר לי ואני לבד שוב פעם ומחכה שיבוא לקחת אותי.

ה´ תעזור לי לא להיכנס למצבים מטומטמים כאלה שוב. לא הייתי צריכה ליסוע היום לאוניברסיטה.

אז לא יהיה לי תואר שני. ביג דיל. הרי יותר חשוב לי שיהיה לי ילד נכון? אז למה אני מסכנת את זה בשביל תואר שני? האמת היא שיכול להיות שאני אשאר בלי תואר ובלי ילדים. מה אני מטומטמת. כולם אומרים לי שאני צריכה לנוח ואני כמו מטומטמת נוסעת לחיפה. אני פשוט מפגרת.

למה נסעתי ועוד במזג אוויר כזה? אני כל כך כועסת על עצמי. זה פשוט נורא. ה´, אתה חייב לעזור לי לא לעשות דברים טפשיים כאלה. אני לא ילדה בגן. אני חייבת להתבגר. שיקפצו המרצים. תואר שני לא מחבק אותך וקורא לך אמא.

בבקשה ה´ תעזור לי.להתבגר כדי שאהיה ראויה להיות אמא טובה לילד או לילדה שתיתן לי. אבל אני לא רוצה להתבגר בדרך הקשה. עשה זאת בעדינות ככל שניתן ואל תיקח ממני את הילד.

בבקשה עשה שיהיו לי לפחות שני ילדים עדיף שלושה. אני יודעת שאני מבקשת הרבה, אבל בבקשה עשה שאהיה ראויה לכך ולא על ידי יסורים (של אף אחד)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *