אני אוהבת אותך ..

אני מצטערת , אני מצטערת על היום שאישרתי אותך בפייסבוק .

אני מצטערת שהתחלת איתי זרמתי .

אני מצטערת שבכלל החשבתי אותך כאופציה , וחשבתי מה יקרה מתי שאני יראה אותך .

אני מצטערת שהלכתי לראות אותך בפעם הראשונה . אני מצטערת שחיבקת אותי לא עשיתי כלום חוץ מלחבק אותך בחזרה.

אני מצטערת שידעתי שאתה סטוציונר שמשחק בבנות ולא נתתי לזה להפריע לי . אני מצטערת שאהבתי את הדרך שבה חיבקת אותי ואת המבטים שלך .

אני מצטערת שהייתי כל כך נואשת לצומת לב , והיה לי חוסר אהבה כל כך גדול וככה לא ראיתי שהיחס שאתה מביא לי , אתה מביא גם לעוד 800 בנות , ואני אהבתי את זה וזה היה מיוחד וחדש בשבילי. אני מצטערת שלא הקשבתי לכולם שאמרו לי להתרחק ממך . אני מצטערת על הרגע שכל החברות שלי אמרו לי שאני יתאהב בך ואמרתי שלא .

אני מצטערת שבזבזתי את הנשיקה הראשונה שלי על בן אדם כמוך. אני מצטערת שידעתי עלייך כל כך הרבה דברים והדחקתי אותם . אני מצטערת שככה לא עצרתי את הקשר הזה שעוד יכולתי. אני מצטערת שהתלהבתי מכל המילים המזויפות והחסרות משמעות שאמרת לי .

אני מצטערת שבכלל נכנסתי לזה איתך . אני מצטערת שככה פתחתי את הלב שלי בפנייך . אני מצטערת על אותם ימים שישבתי וחשבתי וידעתי שאן שום סיכוי בעולם שאתה תרגיש אלי את מה שאני מרגישה אלייך , וידעתי שאתה הולך לשחק בי , וידעתי שאני רק יסבול , והמשכתי והמשכתי ונלחמתי בזה כי זה היה יותר חזק ממני .

אני מצטערת שנמשכתי אלייך . ואני מצטערת על אותו יום שלקחתי אותך לשיחה והתחלת לזבל לי את השכל והיה לי כל כך הרבה דברים להגיד לך ובחרתי לשתוק . אני מצטערת שמתי שיצאת מהדלת אחרי שאמרת שנהיה ידידים אז בכיתי .

ועכשיו ? נשברתי לרסיסים . אני יודעת שכל פעם שאני יראה אותך אני לא יקבל את הצומת לב שהתרגלתי לקבל ..

ולמרות הידיעה שזה הדבר הנכון לעשות , אני ישרף מבפנים . אני יודעת שכל פעם שאני יראה אותך עם בנות , אני יאכל את עצמי וכל פעם שאני ישמע את הקול שלך , יראה את הפנים שלך .. אני יחזור לביית ויבכה. ולא משנה כמה טוב לי עכשיו , ואפילו עם אני ישיג אחד יותר טוב ממך , כל פעם שאני ישמע ממך אני ירגיש הרגשה של פספוס , הרגשה שאני לא רוצה להרגיש.

כל פעם שאני רואה את השם שלך הלב שלי רועד, ואן לזה שום דרך להפסיק . אני מצטערת .. אני מצטערת שאני כל כך אוהבת אותך .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *