סליחה שחטאתי בגדול מכולם

שלום את, אני יודעת שאין בי את היכולת האומץ ואולי גם משהו שקראתי לימד אותי שלעיתים צריך להניח לדברים בשקט.

אבל את שהיית משהי לא חברה ממש אבל מוכרת לי היטב גלית שבגלל לצון של ילדות התאהבתי בשלך.

לא ברחנו לשקיעה זוהרת אבל היו מבטים ונגיעות קטנות אהבתי אותך במקביל לאהבתי אליו ולכן משהו בי היה כל כך זהיר שלא לאבד את שניכם. אבל חטאתי כי אהבתי אותו כאהבת ילדה בת 20 שלא יודעת שהחיים וחוזקם גדולים מדי .

וימים עברו ואני גדלתי והתחתנתי ודרכינו נפרדו ואז במקרה שמעתי ממנו במקרה של מפגש כי הכל פרוש לפניך והוא החליט לשנות את דרכיו ולכן שמעת על כל אותן נשים שגם אני כנראה היית חלק מהם.

אז אני יודעת שהפגיעה גדולה בטח גם 15 שנה אחרי ואולי הייתי רק גרגיר בכל הסיפור אבל אני רוצה לבקש סליחה , סליחה ממך על שהייתי בביתך ונתתי לטיפושת שלי כילדה לבגוד באמון שלך.

אנא מחלי לי יתכן כי לועלם לא תדעי ששלחתי אליך אבל אין בי את האומץ לעמוד מולך גם כגרושה ואמא לילדה גדולה.

מחלי לי ותדעי שאילו היו דברים קורים עתה לעולם לא הייתי חושבת על כך כאשה ולא ילדה מבולבלת.

שלך אני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *